В окупованому Енергодарі ювелірно знищили три одиниці військової техніки

В тимчасово окупованому Енергодарі вночі було знищено три одиниці військової техніки російських загарбників.

Про це повідомив мер міста Дмитро Орлов.

«В ніч на 30 липня в Енергодарі було дуже гаряче в буквальному сенсі цього слова. В першому мікрорайоні, прямо перед готелем «ВП ЗАЕС» пролунало кілька вибухів, після чого здійнялася пожежа. Гасили її із залученням спеціальної рятувальної техніки», – написав Орлов.

За його словами, наразі відомо, що у повітря злетіло три одиниці військової техніки окупантів, яка перегороджувала під’їзд до готелю.

За наявною інформацією, серед цивільних мешканців постраждалих немає. Однак у будинках, розташованих неподалік, вибило вікна.

«Зараз навколо цієї нічної історії точиться багато домислів і вже на ранок вона обросла різними, подекуди фантазійними подробицями. Тому довіряємо тільки офіційним джерелам інформації та чекаємо на перевірені та перевірені подробиці щодо нічного «фейєрверку»», – наголосив мер міста.

Нагадаємо, за добу українські захисники знищили майже дві сотні окупантів і 10 танків.


Оксана Орсач

Журналістка-розслідувачка.Висвітлює у матеріалах корупцію на місцевому рівні та воєнні злочини. Працює в команді Nikcenter з 2019 року.Звертайтеся поштою orsach@nikcenter.org

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER