У Херсоні колаборанти та військові рф захопили магазини побутової техніки

У Херсоні самопроголошена «влада» та військові рф захопили два магазини з продажу побутової техніки, у населених пунктах області ворог обкрадає будинки, відбирає транспорт у населення.

Про це у Фейсбуці повідомляє поліція Херсонської області.

«З середини квітня військовослужбовці рф спільно з представниками окупаційної влади незаконно захопили в центрі Херсона та у мікрорайоні Таврійський приміщення двох магазинів з продажу побутової техніки», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що загарбники встановили контроль над приміщеннями та привласнили всі товаро-матеріальні цінності, які знаходилися в магазинах. Встановлюється сума завданих матеріальних збитків.

У Херсоні, Скадовську, селах Мирне, Новопетрівка та Кочубеївка російські військові викрали автомобілі місцевих жителів, трактор, обікрали будинки, забравши мисливські рушниці та майно.

Поліцейські ретельно збирають доказову базу кожного воєнного злочину російських окупантів в Херсоні та області для притягнення злочинців до відповідальності, запевняють у поліції.

Нагадаємо, росія почала офіційно красти українську електроенергію з Херсонщини.


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER