На Миколаївщині через обстріли окупантів отримала поранення 7-річна дитина

Сьогодні, 25 липня, внаслідок обстрілу окупантами Миколаївського району Миколаївської області отримала осколкові поранення голови 7-річна дівчинка.

Про це повідомляє Миколаївська ОВА.

Постраждала дитина знаходилася у селі Мішково-Погорілове. Внаслідок обстрілів пошкоджено об'єкти критичної інфраструктури, електро- та газопостачання. Частково зруйновані та пошкоджені житлові будинки, автотранспорт. Також виникла пожежа двоповерхового житлового будинку.

У Миколаєві ввечері 24 липня після ворожих обстрілів в одному з районів міста відбулася пожежа на відкритій території, постраждалих немає.

Згодом вночі 25 липня, орієнтовно о 02:40, у Миколаєві знову пролунала серія вибухів. Наразі відомо про потрапляння у поля поза межами міста на територіі прилеглих сіл. Детальна інформація уточнюється.

У Миколаївському районі ввечері 24 липня, о 20:35, були зафіксовані ворожі обстріли селища Засілля Первомайської громади, переважно по відкритих територіях. Постраждалих немає.

В Баштанському районі тривають обстріли території та прилеглих населених пунктів Широківської громади. Так, протягом 24 липня внаслідок ворожих обстрілів відбулося займання полів із зерновими. Постраждалих немає.

Також окупанти продовжують обстрілювати територію та прилеглі населені пункти Березнегуватської громади. Під постійним вогнем залишаються села, що знаходяться на лінії розмежування. Інформація щодо потерпілих відсутня. Інформація щодо руйнувань житлових будинків уточнюється.

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

Нагадаємо, в результаті обстрілу Корабельного району Миколаєва 23 липня зруйновано ще одну школу та пошкоджені 9 багатоповерхівок і приватні будинки.


Оксана Орсач

Журналістка-розслідувачка.Висвітлює у матеріалах корупцію на місцевому рівні та воєнні злочини. Працює в команді Nikcenter з 2019 року.Звертайтеся поштою orsach@nikcenter.org

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER