На півдні України армія рф вже не здатна завоювати більше, ніж контролює зараз – шведські військові

На Херсонському та Запорізькому напрямках російська армія вже не здатна взяти більше, аніж контролює зараз. У свою чергу, майбутній український контрудар на Півдні ставить під загрозу плани москви по окупації Донбаса.

Таку заяву для суспільного телемовника Швеції зробив підполковник Йоаким Паасіківі.

Офіцер пояснив, що усі загрози лаврова чи путіна розширити атаки за межі сходу України є звичайним блефом, який не корелює з фронтовими реаліями.

— Оскільки українці йдуть в наступ на півдні, росіяни мають вирішити, де вони хочуть зосередити свої сили. З російського боку ви не маєте можливості взяти щось суттєво більше того, що маєте, — акцентував він.

Підполковник додав, що зараз російська влада та генералітет будуть усіляко виправдовуватися і робити багато гучних заяв, щоб збити новини про контрнаступ України на Херсонщині. А в ЗСУ є успіхи на цьому напрямку, вважає офіцер.

— Чи варто продовжувати якомога сильніше воювати на Донбасі, куди ви стягнули більшість своїх військ? Або перекидати резерви на Запорізьку чи Херсонську області?, — таку дилему для російського командування створила активізація українських сил на Півдні, – розтлумачив Йоаким Паасіківі.

Нагадаємо, ЗСУ успішно відбили контратаки окупантів на миколаївсько-херсонському напрямку.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER