Школярі будуть навчатися дистанційно у прифронтових областях і прикордонних громадах

Навчальний рік має розпочатися з 1 вересня в очному режимі у населених пунктах, де це можливо. У прифронтових областях і прикордонних громадах навчання проходитиме в режимі онлайн.

Про це повідомляє пресслужба уряду.

На селекторній нараді прем’єр-міністра Дениса Шмигаля з очільниками регіонів зазначалося, що захисні споруди цивільного захисту закладів освіти мають бути приведені у готовність до використання.

Шмигаль також дав завдання МВС опрацювати можливість використання комунального транспорту для підвезення дітей з та до освітніх закладів.

"Безпека дітей – найголовніше завдання при підготовці закладів освіти до навчального року. Усі рекомендації вже розроблені. У сховищах мають бути тепло, світло, вентиляція, вода й усе для комфортного перебування під час тривалої повітряної тривоги. Навчання дітей і персоналу правильному поводженню під час тривоги мають стати регулярними", – сказав очільник уряду.

Нагадаємо, в Польщі українці можуть отримати виплати на школярів.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER