В ОК «Південь» пояснили, чому росіяни обстрілюють Миколаївську область

Очаківська громада щодня страждає від ворожих обстрілів. Російська армія бʼє по Миколаївщині неспроста, а щоб не дозволити залучити регіон до зернової угоди.

Про це сказала керівник об’єднаного пресцентру оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону:

"Якщо розглядати географію Кінбурнської коси півострова, який з’єднаний суходолом з тимчасово окупованою Херсонщиною, ми розуміємо, що основне скупчення військ безпосередньо у корені цього півострова, там, де вони почуваюся більш-менш захищено, віддалено від Сил оборони України. Те, що вони висувають свої певні об’єкти для вогневого ураження, розгортають вогневі позиції на іншому краї Кінбурнської коси ближче до Очакова, це якраз випадки, коли вони точково діють і негайно звідти вшиваються. Тому що розуміють, що у відповідь отримають ураження".

Цей тероризм росіяни продовжують, аби тримати у напрузі міжнародні морські транспортні шляхи і виключити залучення Миколаївщини до зернової угоди.

Нагадаємо, ворог не припиняє бити артилерією по Миколаївській області. Учора, 11 лютого, зафіксовані 4 обстріли по двох громадах.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER