Україна може і битиме по території Росії – представник президента

Представник президента України у Верховній Раді Федір Веніславський різко розкритикував думку деяких західних партнерів, які стверджують, що надану військову техніку не можна використовувати на території РФ.

Про це Веніславський повідомив в інтерв’ю Bild, передає Центр журналістських розслідувань.

Росія продовжує завдавати ударів по мирних українським містам як зі своєї території, так і використовуючи територію Білорусі. Тому, місця де Кремль зберігає ракети й інше озброєння, є законними військовими цілями.

«Будь-який командний пункт у російській столиці є законною військовою метою. Я не бачу жодних проблем у тому, щоб атакувати їх», – зазначив Веніславський.

Варто додати, що міністр оборони Олексій Резніков своєю чергою заявляв про надання Україною гарантій про невикористання зброї для атак на російську територію.

Нагадаємо, у Росії попередили Україну, що станеться, якщо ЗСУ атакують їхні обʼєкти в Криму. Кажуть, що будуть "удари відплати" зі всієї можливої зброї.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER