СБУ затримала зрадників з Луганщини, які намагалися влаштуватися до українських держустанов

Правоохооонці запобігли проникненню ворожих поплічників до місцевих органів державної влади у прикордонних регіонах України. Вдалось затримати двох колишніх «посадовців», створених росіянами «отделений пенсионного фонда лнр» у захоплених Сватівському та Білокуракинському районах Луганщини.

Про це кажуть в СБУ:

"Зловмисники прибули на підконтрольну українській владі територію, отримавши статус переселенців зі сходу України. Приховуючи свою співпрацю з ворогом, один з них намагався влаштуватися в регіональному підрозділі Пенсійного фонду".

Інший колаборант – планував увійти до складу управління фінансів однієї з районних військових адміністрацій поблизу кордону з рф.

"У разі успішної реалізації ворожих планів поплічники агресора могли отримати доступ до закритої інформації для її подальшої передачі російським окупантам", – йдеться у повідомленні.

Нащастя правоохоронці вчасно викрили зловмисників. Їм уже повідомили про підозру. Матеріали провадження скеровано до суду.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER