Депортованих в РФ мешканців Херсонщини селять в Сибіру

Депортованим мешканцям Херсонщини в РФ видали перші житлові сертифікати. Придбати житло за цими папірцями можна у Красноярському краї.

Про це повідомляють пропагандистські ЗМІ, пише "NovaMedia".

За їх інформацією, ці сертифікати видали мешканцям, які приїхали із села Олександрівка, міст Нова Каховка та Херсон.

“Почали видавати сертифікати на придбання житла. Схвалено три заявки на видачу сертифікатів мешканцям, які приїхали з села Олександрівки, Нової Каховки, міста Херсона. Заявка мешканця з міста Олешки розглядається”, – йдеться у повідомленні ворожих ЗМІ.

Нагадаємо, що сама байками про житлові сертифікати окупанти агітували мешканців окупованої Херсонщини їхати до Росії. Окупанти обіцяли видавати всім бажаючим житлові сертифікати та соціальну виплату на придбання житла на первинному чи вторинному ринках.

Звісно, що переважна більшість таких херсонців сподівалася отримати житло в Москві, Петербурзі або іншому великому місті. Натомість їм запропонували ізби в деревнях Сибіру. Чиновники РФ ще й заробили на них.

Нагадаємо, «Держслужбовців» для окупаційного «уряду» Херсонщини шукають за допомогою оголошень і обіцяють житло та харчування. 


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER