За кілька тижнів ми зрозуміємо, чи виживе Україна – президент Польщі

Президент Польщі Анджей Дуда звернувся до західних партнерів з проханням якнайшвидше передати Україні потрібне озброєння, адже наближається ключовий момент у війні з Росією.

Про це повідомляє УНІАН, передає Центр журналістських розслідувань.

За словами президента Польщі, Україні критично необхідна більша кількість танків, тому варто посилити її військову підтримку. Через повторний наступ Росії в Україні може виникнути складна ситуація.

«Того, що ми вже відправили, недостатньо. Україна потребує більше наших зусиль, ми повинні мобілізуватися, щоб допомогти їм. Ситуація складна, і в наступні місяці або навіть тижні буде ключовий момент у цій війні. І цей момент відповість, виживе Україна чи ні», – наголосив Дуда.

Нагадаємо, українське небо захищатимуть мінімум 3 зенітно-ракетних комплексів патріот. Їх Україні нададуть західні партнери.

Раніше повідомлялося, що міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що Росія у жодному разі не приймає мирного плану, який пропонує президент України Володимир Зеленський. Усі пункти, представлені у плані, російський високопосадовець назвав безглуздими.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER