На Миколаївщині відновили важливий міст

В Снігурівській громаді ввели в експлуатацію міст через Інгулець. На його будівництво спеціальній службі транспорту знадобився менш як місяць.

Про це повідомили у Миколаївській ОВА, передає Центр журналістських розслідувань.

Збудована переправа дозволить забезпечити безперебійне транспортне сполучення для місцевих жителів навколишніх громад. Варто додати, що в Снігурівській громаді відновлено вже другий міст для проїзду транспорту.

«Роботи почались лише 20 грудня й вже завершені. Зведення мосту є результатом плідної співпраці Миколаївської обласної військової адміністрації та військових», – розповів Віталій Кім.

В будівництві тимчасового мосту взяла участь Державна спеціальна служба транспорту. За чудову роботу особовий склад 36-го шляхо-відновлювального полку отримав цінні подарунки та нагороди.

Нагадаємо, відновили міст, що об’єднував Миколаївську та Кіровоградську області. Вдалося капітально відремонтувати міст через Південний Буг, що дозволить жителям Миколаївщини безпечно перетинати річку.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER