На Миколаївщині через пожежу частина населених пунктів залишилася без електрики

На одному з об’єктів Миколаївобленерго виникла надзвичайна ситуація. Через це знеструмленими залишаються населені пункти, що включені до другої черги споживачів.

Про ситуацію повідомила пресслужба обленерго, передає Центр журналістських розслідувань.

Після проведення ремонтних робіт відбулося підключення обладнання і виникла пожежа.

«На місце викликали пожежників. Масштаби збитків та перспективи відновлення роботи обладнання будемо розуміти трохи пізніше… Докладемо всіх зусиль, щоб відновити подачу електричної енергії до будинків мешканців якнайшвидше», – зазначили в Миколаївобленерго.

Варто додати, що без електрики залишилися населені пункти – Надбузьке, Сливине, Велика Корениха, Варварівка, Кирьяківка, Петрів-Солониха, Весняне та Кам'яна Балка.

Нагадаємо, Віталій Кім розповів про ситуацію з електроенергією на Миколаївщині. Половину грудня, до початку 2023 року, Миколаївська область обходилась без вимкнень електроенергії.

Раніше повідомлялося, що в Україні фіксують підготовку російської армії до нової масованої ракетної атаки. Протягом останнього тижня значно зросла активність ворожих безпілотників.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER