На Донеччині вчитель наводив ворожі ракети на школи

У Слов’янську Донецької області зрадником виявився вчитель фізики з місцевої школи. Педагог співпрацював з окупантами, за що отримав чималий термін ув’язнення.

Про це йдеться у вироку Слов’янського міськрайонного суду, передає Центр журналістських розслідувань.

Чоловік викладав фізику у Малиновській школі. Протягом весни-літа здавав ворогу місце перебування українських військових. Педагог вважав, що підрозділи ЗСУ розміщувалися в приміщеннях шкіл.

«За допомогою встановленого додаткового програмного забезпечення «Telegram», з особистого акаунту на офіційний «Telegram» – бот незаконного збройного формування – т.зв. «народної міліції ДНР» відправив відомості про те, що на території Слов`янського державного педагогічного університету знаходяться військові ( військовослужбовці ЗСУ)», – зазначається у вироку суду.

Під час судового засідання вчитель визнав свою вину та розкаявся у скоєному. Слов’янський міськрайонний суд призначив йому покарання у вигляді восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, на Миколаївщині 72-річна жінка отримала чотири роки позбавлення волі за підтримку агресії РФ. Жителька Южноукраїнська отримала справедливий вирок суду за поширення дописів в соціальних мережах.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER