Ракетами пробили могильник боєприпасів: Кім розповів про потужні вибухи в Очакові, які було чутно навіть в Миколаєві

Стали відомі подробиці обстрілу міста Очакова на Миколаївщині. Російські ракети влучили у забетонований могильник боєприпасів часів Другої світової війни.

Про це розповів голова Миколаївської ОВА Віталій Кім:

"Поруч із військовою частиною, яку обстрілювали місяцями, був склад старих протикорабельних мін, часів Другої світової війни. Їх залили бетоном і зробили як могильник такий, щоб він не вибухав, бо була небезпека. Це прямо на березі в піску. Багато їх там було. Росіяни чомусь вирішили, що це склад боєприпасів і мужньо, і довго-нудно туди стріляли. І вчора ракетою дорогою, на кшталт Кинджала, двома штуками пробили метр бетону для того, щоб підірвати міни періоду Другої світової війни. Єдина проблема, що вони зробили – позбавили вікон та дахів пів міста Очакова, навели паніку до Миколаєва", – розповів Віталій Кім. 

 

Нагадаємо, 9 січня Очаків зазнав обстрілів від російських збройних сил. Значних пошкоджень отримали об’єкти цивільної інфраструктури, поранень дістали місцеві жителі.

В результаті обстрілів руйнувань зазнали місцева лікарня, адміністративні будівлі та житлові будинки. В медичному закладі пошкоджено 180 вікон та 22 дверей.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER