На Запорізькому напрямку Росгвардія розстріляла російських військових

Росія жорсткими методами бореться з тими, хто не хоче воювати проти України. Відомо, що на Запорізькому напрямку Росгвардія розстріляла військових, які заявили про бажання здатись у полон українським Силам оборони.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ:

"Для підтримання військової дисципліни та недопущення поширення панічних настроїв серед особового складу окупаційних військ, що діють на Запорізькому напрямку, противник задіяв підрозділи росгвардії. Так, стало відомо, що 5 січня, поблизу населеного пункту Чистопілля, було розстріляно 6 осіб, які висловили позицію про здачу в полон Силам оборони України".

У Генштабі також кажуть, що з метою дискредитації українського військового керівництва, противник поширює дезінформацію про підготовку вогневого ураження Силами оборони медичних закладів Луганщини, де проходять лікування поранені російські загарбники.

Нагадаємо, сьогодні в обід, 8 січня, українські захисники збили ворожий безпілотник. Сталось це у небі над Дніпропетровщиною.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER