З головної площі Маріуполя зник прапор окупантів – Андрющенко

Незважаючи на окупацію Маріуполя, в місті продовжують працювати Сили Спротиву. Сьогодні, 7 січня, коли частина українців святкує Різдво, в Маріуполі сталася неоднозначна подія.

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передає Центр журналістських розслідувань.

В місті з центральної площі в черговий раз зник прапор окупантів.

«І до хороших новин. В Маріуполі  зрізали видалили  російську ганчірку на головній площі Свободи. Знов. Маріупольский Спротив вітає з Різдвом Україну та каже, що в русні в місті щось з обличчам. Чого б це?», – зазначив Андрющенко.

Варто додати, що рашисти розпочали полювання на партизанів в окупованому Мелітополі. Окупаційна адміністрація створила чат-бот для відстежування членів українського підпілля. Місцевих жителів закликають повідомляти про підозрілих людей та небезпечні предмети.

Нагадаємо, війська РФ не в змозі протистояти опору українських партизанів. Ефективні українські партизанські атаки змушують російське військово-політичне керівництво відволікати ресурси від операцій на фронті для забезпечення безпеки тилових районів.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER