Провів понад 120 одиниць ворожої техніки в напрямку Києва: правоохоронці впіймали зрадника

В Сумах судитимуть місцевого жителя, який на початку повномасштабного вторгнення супроводжував техніку окупантів. За скоєний вчинок чоловікові загрожує чималий термін ув’язнення.

Про це повідомили в Офісі Генпрокурора, передає Центр журналістських розслідувань.

Загалом зрадник зумів провести через Сумщину більш як 120 одиниць військової техніки росіян. Момент супроводу потрапив на камери відеоспостереження.

«Слідством встановлено, що чоловік з перших днів повномасштабного вторгнення військовослужбовців РФ в Україну на власному автомобілі супроводжував колони техніки окупантів по території Сумської області», – йдеться в повідомленні  Генпрокурора.

Навіть після звільнення Сумської області чоловік продовжував співпрацювати з окупантами. Російський агент активно збирав інформацію про розташування та кількість військових формувань в регіоні. За допомогою месенджера він передавав координати куратору у РФ.

Жителю Сумщини висунули обвинувачення в незаконному зберіганні боєприпасів та державній зраді.

Нагадаємо, на Львівщині затримали ворожого агента, який збирав інформацію про стратегічні обʼєкти сходу та півдня. Ним виявився інженер одного з держпідприємств, розташованих на сході України.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER