Росіяни знов обстріляли у Херсоні пожежну частину, один рятувальник загинув

Через ворожий обстріл пожежної частини у Херсоні загинув один рятувальник, ще четверо дістали поранення. Один вогнеборець – у тяжкому стані, троє – середньому.

Про це повідомив голова Херсонської ОВА Ярослав Янушевич у Telegram, передає УНН.

«Сьогодні російські військові відібрали життя Героя, який рятував життя інших. З артилерії підлі вороги вдарили по пожежній частині. Один рятувальник загинув, ще четверо дістали поранення. Один вогнеборець – у тяжкому стані, троє – середньому. Їх госпіталізували до лікарні, де медики надають їм необхідну допомогу», – повідомив Янушевич.

За його словами, також росіяни атакували й житловий будинок, що поруч з пожежною частиною.

«Не дивлячись на те, що рятувальники самі потрапили під обстріл, вони одразу вирушили ліквідовувати пожежу. Так зване російське “різдвяне перемирʼя” – це бабуся, яка напередодні Різдва потрапила під обстріл у власній оселі, це родина рятувальника, яка не дочекається на повернення свого Героя, це четверо рятувальників, які зустрінуть Різдво у лікарні», – написав Янушевич.

Російські окупанти у Херсоні обстріляли другу пожежну частину за два дні.

Нагадаємо, минулої доби внаслідок атаки росіян на Херсонщині загинуло 4 людини, ще 8 поранені


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER