Березень буде найспекотнішим: в ГУР розповіли про контрнаступ ЗСУ

Весною 2023 року Україна планує великий контрнаступ. Саме в березні може розпочатися остаточне звільнення окупованих Росією територій.

Про це в інтерв’ю розповів керівник ГУР Кирило Буданов, передає Центр журналістських розслідувань.

В Головному управлінні розвідки очікують, що найзапекліша фаза боїв може бути в перший місяць весни, оскільки в Україні готуються до великого наступу.

«Це звільнення територій та завдання остаточних поразок Російській Федерації. Це відбуватиметься  по всій Україні, від Криму до Донбасу. Наша мета, і ми її досягнемо, — це повернення до кордонів 1991 року, в яких Україна визнана всіма суб’єктами міжнародного права», – зазначив Буданов.

Варто додати, що в одній з останніх заяв керівник ГУР наголошував, що у 2023 році удари по військових об’єктах Росії продовжуватимуться і до того ж вони сягатимуть все далі вглиб країни-агресора.

Нагадаємо, Буданов назвав приблизну дату завершення війни. Згодом політичні процеси почнуться у Росії. Від неї відʼєднаються певні регіони.

Раніше повідомлялося, що найгарячішою точкою у війні з Україною залишається східний та південний напрямок. Однак, наразі ні українська, ні російська сторона не можуть досягнути значних успіхів.

 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER