Росія готується до нового масованого ракетного удару: в ГУР назвали можливі дати

Росія і надалі намагатиметься знищити інфраструктуру України. Держава-агресор проводить активну підготовку до завдання масованого ракетного удару. В середньому на підготовку нового обстрілу росіянам знадобиться до двох тижнів.

Про це повідомили в ГУР, передає Центр журналістських розслідувань.

Чергові обстріли території України можуть відбутися навіть раніше 9-10 січня. На прийняття рішення Кремлем впливає фактор, скільки ракет планують застосувати окупанти. Також багато чого залежить від погоди, адже хороші погодні умови дозволяють застосовувати високоточні ракети.

«Після нанесення ударів знову потрібно провести дорозвідку, уточнити, які результати тощо. Тому тиждень – два – це середній інтервал між використанням ракетного озброєння. Статистика говорить про це», – зазначив представник ГУР Вадим Скібіцький.

Наразі російська авіація тренується та перелітає з одного аеродрому на інший. Це свідчить про процес підготовки до нового обстрілу.

Нагадаємо, Росія очікує на постачання іранських безпілотників, які використовуються для завдання ударів по критичній інфраструктурі та мирних жителях.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER