Україна поверне Крим влітку 2023 року – генерал Бен Ходжес

Кримський півострів, що перебуває в тимчасовій окупації з 2014 року, незабаром може повернутися до складу України. Однак, є певні умови.

Такий прогноз озвучив американський генерал у відставці Бен Ходжес, передає Центр журналістських розслідувань.

Звільнення Криму має всі шанси на успіх, якщо західні партнери продовжать надавати допомогу Україні та не знімуть санкції проти Росії. Деокупація півострова може відбутися і раніше, якщо Україна отримає високоточну зброю з більшою дальністю.

При цьому Бен Ходжес продемонстрував карту, на якій позначені окуповані Російською Федерацією українські території на кінець 2022 року.

«Через 8 років і з усіма перевагами це все, що контролює Росія! Україна звільнить Крим до кінця серпня, якщо ми продовжуватимемо забезпечувати те, про що говорили, і якщо ми збережемо санкції», – підписав карту ексгенерал США.

Нагадаємо, звільнення Криму може спровокувати Путіна до застосування ядерної зброї. Для російського диктатора Володимира Путіна Кримський півострів має надзвичайно важливе значення і він ніколи не змириться з його втратою.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER