В Миколаївській області святкування Нового року завершилося вбивством

1 січня в одному з будинків Костянтинівської громади на Миколаївщині знайшли тіло чоловіка. 59-річний господар помешкання отримав травми голови несумісні з життям.

Про це повідомили у відділі поліції Миколаївської області, передає Центр журналістських розслідувань.

Правоохоронці швидко встановили причетного до вбивства. Ним виявився 63-річний односелець загиблого. Чоловіки разом святкували Новий рік, однак під час застілля між ними виникла сварка.

«59-річний місцевий мешканець разом із знайомим розпивали спиртні напої, між ними винник конфлікт, у ході якого зловмисник завдав тілесні ушкодження власникові будинку, від яких він помер», – йдеться в повідомленні поліції.

63-річного чоловіка затримали та оголосили йому підозру у вчиненні умисного вбивства. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, на Миколаївщині вбили 40-річного чоловіка. У Вознесенському районі Миколаївської області знайшли тіло чоловіка з вогнепальним пораненням голови. 

Раніше повідомлялося, що на Херсонщині росіяни вбили матір та її всиновленого сина. На деокупованій частині Херсонської області продовжують виявляти страшні знахідки, що залишили після себе російські окупанти.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER