На Миколаївщині вбили 40-річного чоловіка

У Вознесенському районі Миколаївської області знайшли тіло чоловіка з вогнепальним пораненням голови. 40-річний чоловік загинув від пострілу пістолета.

Повідомляє пресслужба поліції Миколаївської області, передає Центр журналістських розслідувань.

Поліція з’ясувала, що між двома мешканцями Вознесенського району виник конфлікт. 27-річний чоловік раптово вистрілив у свого знайомого. Від отриманих травм 40-річний потерпілий загинув на місці.

«27-річний фігурант після вчинення злочину з місця події зник. Через декілька годин його розшукали оперативники Вознесенського управління поліції та доставили до відділку, де слідчі затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України», – розповіли в поліції.

За скоєний злочин чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Бердянську вбили "заступника мера" разом із дружиною, яка займалася підготовкою псевдореферендуму. У тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області був убитий колаборант Олег Бойко, якого росіяни призначили на посаду "заступника мера".

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER