Остаточного рішення щодо участі Білорусі у війні не прийнято – Данілов

Володимир Путін та Олександр Лукашенко так і не досягли домовленостей про залучення білоруських військ у війні проти України. Президент Білорусі побоюється, що це стане останньою краплею та поставить хрест на його житті.

Про це в інтерв’ю повідомив секретар РНБО Олександр Данілов, передає Центр журналістських розслідувань.

В РНБО прокоментували останню зустріч Путіна та Лукашенка. Президент РФ намагався в черговий раз переконати свого союзника взяти участь у війні. Однак, Олександр Лукашенко добре розуміє, що Україна та світ не пробачать такого кроку зі сторони Білорусі і таким рішенням він фактично підпише собі смертний вирок.

«Дії демонструють, що нині остаточної домовленості немає. Але це не означає, що Путін не буде намагатись надалі тиснути на Лукашенка. Білорусь окупована РФ. Російські військові поводять себе там, як у себе вдома. Коли буде прийнято рішення, не дай Боже, що білоруси починають військові дії, тоді ми будемо реагувати», – зазначили в РНБО.

Нагадаємо, за сім місяців Лукашенко передав російським військам 65 тисяч тонн боєприпасів. Окрім боєприпасів, Білорусь передає до РФ також танки та іншу техніку.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER