В Києві ракети влучили в готель у центрі міста: постраждало щонайменше 11 людей

Ворог цинічно атакує мирних жителів та цивільну інфраструктуру. Навіть на новорічні свята українці змушені чути звуки повітряної тривоги та переховуватись в укриттях. В результаті сьогоднішньої ракетної атаки є влучання в столиці.

Про це повідомив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко, передає Центр журналістських розслідувань.

Вибухи в Києві пролунали в Голосіївському, Печерському та Солом’янському районах. Зокрема, в Солом’янському районі уламки ракети потрапили в приватний житловий будинок: одна людина загинула, ще декілька постраждали.

За інформацією мера столиці Віталія Кличка, під час ракетної атаки в Печерському районі поранення отримав журналіст з Японії. Його госпіталізували медики. Загалом відомо про одинадцять постраждалих людей у Києві.

Також зруйновано готель «Алфавіто», що розташований в центрі столиці. Через вибухову хвилю ушкоджень зазнав і Палац культури «Україна».

Нагадаємо, 31 грудня, ворог знову завдав масованого ракетного удару по Україні. На жаль, є влучання у Миколаєві – в одному з районів міста виникла пожежа.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER