Ворог готує ракетний удар по Україні на новорічні свята – британська розвідка

Після чергового масованого ракетного удару 29 грудня Росія може вдатися до нової атаки найближчими днями. Таким чином керівництво РФ прагне підірвати моральний дух українців.

Про це повідомили у Міністерстві оборони Великобританії, передає Центр журналістських розслідувань.

Від жовтня Росія вдається до масованих ракетних атак кожні 7-10 днів. Однак, під час новорічних свят ця тенденція може змінитися.

«Починаючи з жовтня, Росія загалом дотримується тенденції здійснення інтенсивної хвилі ударів кожні сім-десять днів. Росія майже напевно дотримується цього підходу, намагаючись перевантажити українську протиповітряну оборону», – розповіли в британській розвідці.

Ймовірно, держава-агресор вдасться до нового удару на Новий рік або ж в перші дні 2023 року. Окупанти таки надіються підірвати незламний моральний дух українців.

Нагадаємо, 30 грудня, дефіцит потужності в енергосистемі перебував на тому ж рівні, що і до десятої масованої ракетної атаки російських окупантів, що сталася в четвер.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER