Побили та залишили в лісі жінку: двох жителів Миколаєва відправили під домашній арешт

У Миколаєві двоє чоловіків насильно вивезли до лісу жінку, після чого побили її та залишили. Суд призначив зловмисникам покарання у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Про це повідомляє поліція Миколаївської області.

Так, 20 грудня, близько 18:00, на спецлінію "102" надійшла інформація про викрадення 23-річної жительки Миколаєва.

Правоохоронцям стало відомо, що її знайомий разом із ще одним чоловіком насильно посадили її в авто та вивезли до лісу. Там вони завдали їй тілесних ушкоджень і залишили.

За вказаним фактом поліцейські порушили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 Кримінального кодексу України "Незаконне позбавлення волі або викрадення людини".

Правоохоронці встановили місця знаходження обох зловмисників. 31-річному та 18-річному миколаївцям слідчі оголосили про підозру у скоєнні злочину.

28 грудня суд обрав двом чоловікам, причетним до викрадення жінки, запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту з носінням електронного браслета.

Нагадаємо, в Миколаєві за рішенням суду було взято під ватру та відсторонено від посади чиновника Головного управління Держгеокадастру.

 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER