Луганщина: ЗСУ наближаються до Сватового, “адміністрація ЛНР” виїхала з міста

Українські військові наближаються все ближче до Сватового Луганської області. Тим часом ворог вже вивіз з міста свою окупаційну "адміністрацію ЛНР".

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

"Поки що все стабільно. Повідбивали наступи і в Стельмахівці, і так само в Білогорівці. (Окупанти – ред.) постійно обстрілюють населені пункти, які були нещодавно окуповані. По Невському та Макіївці гатять постійно. Іноді й танки намагаються десь прорватися", – розповів Гайдай.

За його словами, росіяни знають, що у Невському залишається близько 150 місцевих жителів, тому запускають у бік села не тільки ракети С-300, а ще й іранські "Шахеди".

"Достатньо потужно (російські війська – ред.) обстрілюють все, але нічого їм не вдається. До того, не хочу "вангувати", але можу сказати, що зі Сватового "адміністрація" так званих "ЛНР" поїхала до Луганська", – зазначив Гайдай.

Нагадаємо, в окупованій частині Луганської області російські загарбники вимагають від населення писати "заяви" на відмову від українського громадянства. Також продовжується мобілізація медперсоналу.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER