Російські окупанти знов обстріляли центр Херсона, загинуло двоє людей

Російські окупанти у четвер, 15 грудня, вкотре обстріляли Херсон. Загарбники поцілили у житлові будинки та маршрутку, загинуло двоє людей, серед яких є парамедик. 

Про це повідомляє Офіс генерального прокурора. 

Російські терористи 15 грудня обстріляли центральну частину Херсона, на вулиці загинуло двоє людей, серед яких є парамедик. Також загарбники поцілили у житлові будинки та маршрутку, яка саме їхала містом. 

"Унаслідок влучання снаряда по одній з вулиць загинуло двоє людей, серед яких парамедик. Снаряди влучили у центральну частину міста, пошкоджено житлові будинки. Під обстрілом опинився маршрутний автобус, в якому травмовано жінку. Кількість поранених встановлюється", – йдеться у повідомленні. 

Обстріл міста розслідують правоохоронці. 

Голова Херсонської ОВА Ярослав Янушевич уточнив, що росіяни обстріляли місце, де розташований пункт медичної допомоги та видачі гуманітарної допомоги.

"Внаслідок російської атаки загинуло 2 людей, одна з них – волонтерка, членкиня загону швидкого реагування міжнародної організації. Під час обстрілу вони знаходились на вулиці, їх смертельно поранили уламки ворожих снарядів. Ще троє людей отримали поранення, двоє з них госпіталізовано до медзакладу. Нині лікарі надають їм необхідну допомогу", – повідомив Янушевич. 

Російські окупанти після того, як втекли зі звільненого Херсона почали масовано обстрілювати місто. У Херсоні майже щодня чути вибухи та спалахують масштабні пожежі. 

14 грудня російські терористи вбили 38-річного чоловіка, жінку та 8-річного хлопчика, якого медики намагались реанімувати, проте рани виявились несумісні з життям. 

15 грудня знову обстріляли Херсон. Через це все місто залишилося без світла.


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER