Британська розвідка: військові РФ активно сперечаються щодо війни в Україні

Серед російських військових точаться суперечки щодо ведення війни проти України. Дехто з них вважає, що керівництво неправильно обрало стратегії планування.

Про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британії.

Зокрема, британська розвідка наводить недавні заяви терориста та бойовика Ігоря Гіркіна (Стрєлкова). Він стверджує, що два місяці провів на передовій у складі батальйону так званої "ДНР". Гіркін висміяв накази керівництва армії РФ будувати великі позиційні оборонні споруди, ставлячи під сумнів їх корисність у сучасній війні. Бойовик заявив про "кризу стратегічного планування".

"Його коментарі підкреслюють бурхливі дебати щодо ведення війни, які тривають у військовій спільноті Росії", – зазначили у розвідці.

При цьому британські розвідники не можуть підтвердити чутки про звільнення глави Генштабу РФ Валерія Герасимова. Проте відомо, що напруга серед військових дійшла і до верхівки.

Нагадаємо, російські пропагандисти стверджують, що українська армія накопичує сили біля Гуляйполя в Запорізькій області. Як розповідав Гіркін, російська розвідка виявила пересування великих механізованих сил ЗСУ неподалік фронту.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER