Українські війська можуть розпочати новий етап контрнаступу на Запоріжжі – Forbes

Збройні Сили України незабаром можуть перейти до четвертого етапу контрнаступу у Запорізькій області. Наразі офіційної інформації від Генштабу про початок нової операції немає.

Про це повідомляє видання Forbes, передає Центр журналістських розслідувань.

Російські пропагандисти стверджують, що українська армія накопичує сили біля Гуляйполя в Запорізькій області. Як розповідав Гіркін, російська розвідка виявила пересування великих механізованих сил ЗСУ неподалік фронту.

Однак на думку видання Forbes, поки що ні українська, ні російська сторона не мають достатньої кількості сухопутних військ на запорізькому напрямку.

Нагадаємо, на Запоріжжі окупанти обстріляли пологовий. Російські загарбники продовжують вчиняти терористичні акти, обстрілюючи мирне населення українських міст. Снаряди влучили у пологове відділення Вільнянська.

Раніше повідомлялося, що на Запоріжжі окупанти штрафують цивільних за підписку на українські ЗМІ. Призначена Росією "влада" Запорізької області оголосила про введення на окупованій території військової цензури на основі юридично нікчемного указу президента РФ Володимира Путіна.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER