Жителів Миколаєва просять тримати в секреті відновлення постачання прісної води

Працівникам «Миколаївводоканалу» вдалося відновити усі ділянки трубопроводу з Дніпра, який пошкодили російські загарбники. Однак, ще досі не полагоджена станція водозабору в Херсоні, адже місто знаходиться під щоденним обстрілом окупантів.

Про це в ефірі телемарафону повідомив мер Миколаєва Олександр Сенкевич, передає Центр журналістських розслідувань.

Станція водозабору в Херсоні знеструмлена через постійно проблеми з електроенергією в місті. До того ж російські терористи, коли дізналися, що комунальники відремонтували труби, одразу ж розбомбили станцію водозабору.

«Я хотів би звернутися до миколаївців. Навіть коли вони відчують, що вода в трубах перестала бути солоною, щоб вони не робили з цього великої радості, бо росіяни знову щось утнуть. Як можна довше треба тримати цю інформацію в секреті», – зазначив Сенкевич.

Тепер працівники водоканалу чекають, коли станцію під’єднають до електроенергії та намагатимуться реанімувати її.

Нагадаємо, в Миколаєві доведеться міняти всю систему водопостачання. Система водопостачання Миколаєва отримала суттєві пошкодження через використання солоної води. Адже від травня місто вимушене забезпечувати мешканців солоною водою з Бузького лиману.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER