Великокаліберні боєприпаси та теплі речі для ЗСУ: в Словаччині схвалили нову оборонну допомогу Україні

Уряд Словаччини 7 грудня схвалив новий пакет військової допомоги Україні, який включає боєприпаси, у тому числі великого калібру, теплі речі для військових та інше спорядження.

Про це на спільній пресконференції з главою МЗС України Дмитром Кулебою 8 грудня заявив міністр закордонних справ Словаччини Растіслав Качер, передає "Укрінформ".

"Ми і далі підтримуватимемо вас практично у вашій боротьбі. Учора наш уряд схвалив новий пакет оборонної допомоги – це боєприпаси, у тому числі великі калібри для винищувачів, теплі речі, інше спорядження", – сказав Качер.

Він додав, що Словаччина продовжить надавати гуманітарну допомогу Україні і зробить усе, щоб українцям було легше пережити зиму, тому що це "найжахливіша війна, яка викликає огиду в людей".

"Росія намагається принизити людей злиднями, зробити їхнє життя нестерпним, щоб між вами почався розбрат. Але цього ніколи не станеться", – переконаний глава МЗС Словаччини.

Нагадаємо, в середині минулого листопада Словаччина передала Збройним силам України ще одну самохідну артилерійську установку Zuzana 2 Howitzer.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER