Путін назвав захоплення нових територій значним результатом «спецоперації»

7 грудня президент РФ Володимир Путін взяв участь в онлайн засіданні ради з прав людини. Під час виступу керівник держави-агресора знову відзначився заявами, що не мають нічого спільного з реальністю.

Про це повідомляє Українська Правда, передає Центр журналістських розслідувань.

За словами Путіна, «спецоперація» є тривалим процесом, однак найголовнішим є результат – нові території та Азовське море, що стало внутрішнім. В той самий час президент РФ жодним чином не прокоментував деокупацію Херсона, який завдяки ЗСУ «вийшов» зі складу Росії.

Також Путін визнав, що в Україні йде війна ще з 2014 року і розпочала її, як це не дивно, не Росія, а українська сторона після перевороту вісім років тому. І саме українська влада придушувала волевиявлення жителів Донбасу.

Президент РФ не відмовляється від своїх слів, що єдиним гарантом територіальної цілісності України може бути лише Росія. В той час як націоналісти в Польщі «сплять і бачать», щоб захопити західноукраїнські землі.

Нагадаємо, за відсутності перемог на фронті Путін посилює репресії проти громадян РФ. З 1 грудня на території Росії набудуть чинності зміни до закону про "іноземних агентів". Путін використовує цей закон для репресій уже десять років.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER