Російські війська 6 грудня можуть завдати нового масованого ракетного удару – Повітряні сили ЗСУ

У вівторок, 6 грудня, окупанти можуть завдати нових ракетних ударів по території України. Тому цивільним слід пам’ятати про небезпеку з повітря.

Про це в ефірі національного телемарафону заявив речник командування Повітряних Сил ЗСУ Юрій Ігнат.

"Можуть повторити сьогодні (6 грудня – ред.). По-перше, свято (День ЗСУ – ред.). По-друге, бачимо такі тенденції, що 10-11 жовтня, 17-18 жовтня завдавали ударів один день, на другий завдавали ударів дещо менше, але все-таки завдавали", – сказав він.

Ігнат закликав українців пам’ятати про ракетну загрозу і діяти під час можливих нових ударів "без жодної паніки, з холодним розумом".

Також він нагадав, що під час минулої атаки українські військові знищили понад 60 з понад 70 випущених російських ракет, але Україна потребує більше сил та засобів для ефективного захисту від загроз із повітря. Зокрема, захисникам необхідно більше німецьких Gepardів і IRIS-T, а також норвезьких NASAMS.  

Речник Повітряних сил висловив сподівання, що у цьому питанні Україні допоможе, зокрема, американська сторона.

Нагадаємо, 5 грудня Україна пережила восьму масовану ракетну атаку. Незважаючи на успішну роботу ППО, є влучання в об’єкти енергетики.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER