Віталій Кім розповів, навіщо окупанти підірвали трубопровід, з якого Миколаїв отримував воду

Проблеми з водопостачанням у місті мали б зробити місцеву владу більш лояльною до російських загарбників та примусити керівництво Миколаєва йти на переговори. Однак, плани загарбників як завжди зазнали провалу.

Про це розповів голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, передає Центр журналістських розслідувань.

Російські окупанти хотіли шантажувати Миколаїв водою та використовувати цей аргумент на переговорах.

«Росіяни не хочуть, щоб у нас була вода. Вони навмисно підірвали трубопровід. Там було залучено навіть ФСБ, яка казала: це буде переговорною позицією. Ніхто з ними не вів переговори, і вони підірвали», – зазначив Віталій Кім.

Варто додати, що росіяни пошкодили водопровід Дніпро-Миколаїв ще весною. Практично на місяць місто опинилося без централізованого водопостачання. Згодом у водовід запустили технічну воду з Південного Бугу, яку можна використовувати лише для господарських потреб.

Нагадаємо, жителям Миколаєва доведеться зачекати на воду з Дніпра. Російсько-окупаційні війська своїми ракетами пошкодили насосну станцію комунального підприємства "Миколаївводоканал", яка розташована в Херсонській області.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER