На Миколаївщині бухгалтери міської ради привласнили пів мільйона гривень

В Первомайську Миколаївської області бухгалтер управління міської ради вступила в змову з головним бухгалтером і перевела на особисті рахунки понад 500 тисяч гривень. Правоохоронці розпочали слідство та розшукують підприємливих жінок.

Про це розповіли у пресслужбі поліції в Миколаївській області, передає Центр журналістських розслідувань.

За інформацією поліції протягом 2021 -2022 років 41-річна жінка разом з головним бухгалтером перерахували бюджетні гроші на власні банківські рахунки. Не зупинило працівниць міської ради й введення воєнного стану в країні. Викраденими коштами жінки розпорядилися на власний розсуд.

Бухгалтерам управління міської ради повідомлено підозру, щоправда, заочно оскільки злочинниці переховуються від слідства. Їм загрожує позбавлення волі до 8 років за привласнення майна під час воєнного стану.

Нагадаємо, у Херсоні затримали трьох колаборантів, які ув'язнювали проукраїнських патріотів у СІЗО. Після російського вторгнення ці працівники СІЗО перейшли на бік ворога та отримали посади у незаконно створеному органі.

Раніше повідомлялося, що правоохоронці затримали співробітника СБУ на хабарі у 60 тисяч доларів. Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура спіймали співробітника Служби безпеки, який вимагав та одержав 60 тисяч доларів хабаря.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER