В Херсоні затримали колаборанта, який роздавав бюлетені під час голосування про приєднання до РФ

Правоохоронці в деокупованому Херсоні працюють над викриттям зрадників та колаборантів. Місцевий житель брав участь в незаконному референдумі про приєднання міста до Росії.

Про це розповіли в Офісі Генерального прокурора, передає Центр журналістських розслідувань.

Чоловік займався розповсюдженням бюлетенів серед жителів селища Текстильників Дніпровського району.

«За даними слідства, з 23 по 27 вересня 2022 року чоловік роздавав мешканцям селища Текстильників Дніпровського району так звані бюлетені для проведення незаконного голосування. Після цього він передав їх голові незаконно створеної виборчої комісії для подальшого підрахунку», – розповіли в прокуратурі.

Колаборанта вдалося затримати у звільненому Херсоні, його підозрюють в проведенні незаконного референдуму на тимчасово окупованій території, за попередньою змовою групою осіб. Чоловіка помістили під варту.

Нагадаємо, в Херсоні затримали працівника колонії. У Херсоні затримали та повідомили про підозру начальнику одного із відділень "Північної виправної колонії №90". Чоловік співпрацював із російськими окупантами.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER