Оглянули пошкоджені обстрілами об’єкти інфраструктури: до Миколаєва приїхали 20 іноземних дипломатів

До Миколаєва 21 листопада прибули голови іноземних дипломатичних місій 20 країн із робочим візитом.

Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

"Під час особистого спілкування докладно розповів про ситуацію в регіоні від початку повномасштабного вторгнення військ Росії. Зокрема, про кількість постраждалого цивільного населення, пошкоджені об'єкти та їх відновлення. Сподіваюся, що плідна співпраця принесе позитивні результати для мешканців Миколаївщини", – розповів він.

Так, до Миколаєва приїхали надзвичайні та повноважні посли Бартош Цихоцкі (Польща), Давлаталі Назрізода (Таджикистан), Валеріу Ківер (Молдова), Георге Закарашвілі (Грузія), Рікардо Лопес-Аранда Хагу (Іспанія), Оле Егберг Міг Торосян (Вірменія), Драгиця Понорець (Чорногорія), Матті Маасікас (ЄС), Ягмур Ахмет Гюльдере (Туреччина), Томаж Менцін (Словенія), Єннес де Мол (Нідерланди).

Також до міста прибули Тимчасово повірені у справах Сабір Рзаєв (Азербайджан), Ліна Темістоклеус (Кіпр), Еммануїл Андрулакіс (Греція), Грегоре-Маріан Малеа (Румунія), заступник Глави Місії Бенжамен Роріг (Франція) та Перший Секретар Срінг.

Іноземним гостям показали пошкоджені та зруйновані внаслідок влучення російських боєприпасів об'єкти. Оглянули пошкоджені будівлі Чорноморського національного університету імені П. Могили, Миколаївської гімназії № 2, Миколаївського академічного драматичного театру, Миколаївської обласної військової адміністрації, житлові будинки, музей та інші об'єкти інфраструктури, які постраждали через російські обстріли.

За результатами робочого візиту провели нараду щодо поточної ситуації у Миколаєві та області. Були розглянуті питання, що стосуються потреб населення, електро- та водопостачання, відновлення пошкодженої та зруйнованої інфраструктури.

Нагадаємо, за словами Віталія Кіма, після ремонту електромережі Херсонської області водопостачання Миколаєва буде повністю відновлено.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER