Кім назвав кількість населених пунктів, які залишилося деокупувати для повного звільнення Миколаївщини

Для повного звільнення території Миколаївщини від російських загарбників Збройним силам України залишилося деокупувати три населені пункти на Кінбурнській косі.

Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

"У нас залишилося три населені пункти на Кінбурнській косі, щоб ми юридично вийшли зі стану області, що воює", – сказав він.

Кім повідомив, що наразі триває робота з відновлення деокупованих територій.

"На щастя, менше прильотів у нашій області. Працюємо з відновлення регіону, відновлення деокупованих територій. Є хороші новини щодо світла. Нам допомагають інші області, які надіслали додаткові бригади. У місті (Миколаєві – Ред.) ми прибираємо, приводимо дороги у відповідний стан, щоб було легше пересуватися. Це буде у всій області. Також сьогодні-завтра запускаємо реєстри, що дозволять ЦНАПам повноцінно працювати. Загалом повноцінно відновлюємо регіон", – розповів голова ОВА.  

Також він зауважив, що Миколаївщина активно допомагає звільненому від окупантів Херсону.

"Також ми допомагаємо Херсону, щоб там швидше з'явилося світло.  Надсилатимемо додаткові автобуси, техніку, розмінування. Вся ця справа зараз кипить", – зазначив Кім.

Він додав, що зараз на Миколаївщині посилюють засоби протиповітрянної оборони.

"Як ви знаєте, світло ми маємо, поки що. Робимо все, щоб воно було у нас і надалі, наша система витримає. Посилюємо охорону та систему ППО. Працюємо далі", – зазначив Кім.

Нагадаємо, 18 листопада до Миколаївської області прибули 11 фур гуманітарної допомоги, 15 одиниць техніки та 5 пасажирських автобусів із Дніпропетровщини.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER