«Вісім років бомбили Донбас»: директор комунального підприємства Миколаєва звинувачував Україну у провокаціях

Директора комунального підприємства «Миколаївська ритуальна служба» Олександра Сагайдака затримали за підозрою в державній зраді. Однак, ще до цього в міської влади Миколаєва виникали підозри, що керівник комунального підприємства є колаборантом.

Про це повідомив міський голова Олександр Сенкевич, передає Центр журналістських розслідувань.

Сепаратистські настрої простежувалися в Олександра Сагайдака вже давно. Чиновник намагався переконати колег, що в української сторони немає достатньо інформації, звідки ж летять ракети й тому подібне. Через заяви директора комунального підприємства усунули від апаратних нарад.

Зокрема, проросійські наративи від Олександра Сагайдака звучали ще у квітні. Озвучував чиновник і популярну фразу сепаратистів про Донбас.

«Ми якийсь час збиралися на обід у різних місцях, і на одному з таких обідів він сказав, що ми вісім років бомбили Донбас, і тут це спрацювало на деяких — що це за така інформація, що ми «бомбили Донбас»? Розкажи нам. І він почав нам розповідати, що «ми не знаємо, що нам не всі говорять», тобто стандартні російські наративи, якими прокачують слабкі уми. І ми тоді просто його усунули для того, щоб не надавати йому якоїсь важливої ​​інформації», – зазначив мер Миколаєва.

За словами Сенкевича, ще по деяких працівниках міської ради інформацію передали правоохоронцям.

Нагадаємо, директора комунального підприємства Миколаєва підозрюють у держзраді. Чиновник мав намір організувати потужну агентурну службу Росії.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER