Кремль визнав, що ударами по інфраструктурі намагається схилити Україну до переговорів

У Кремлі підтвердили, що російські військові наносять ракетні удари по об’єктах енергетичної інфраструктури України через “відмову” влади від переговорів. 

Про це заявив прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков, пишуть росЗМІ.

Він заявив, що українці в багатьох районах не мають електрики й опалення нібито через дії Києва, який зокрема не веде переговори з Москвою.

"Небажання української сторони вирішувати проблему, виходити на переговори, більше того, дії української сторони щодо відмови від узгоджених розумінь тексту і так далі, ось це все наслідки, і про це теж треба говорити", – заявив Пєсков.

Нагадаємо, вранці 17 листопада росіяни вчергове атакували критичну інфраструктуру України. Зокрема у Дніпрі внаслідок ракетного удару постраждали цивільні, серед них – дитина


Олеся Баранцевич

Журналістка-розслідувачка МЦЖР. Авторка антикорупційних розслідувань, співавторка розслідувань про воєнні злочини російських окупантів в Україні. Лауреатка Всеукраїнської премії імені Василя Сергієнка.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER