На Херсонщині знайшли тіла 63 українців, закатованих росіянами

Російські війська після відступу з окупованих територій залишають після себе лише страждання та смерть. Загарбники чинять геноцид щодо населення окупованих міст та сіл. В Херсонській області поліція виявила тіла закатованих українців.

Про це в ефірі телемарафону повідомив міністр МВС Денис Монастирський, передає Центр журналістських розслідувань.

Страшні знахідки правоохоронці виявили на звільненій частині Херсонської області.

«Зараз виявлено 63 тіла на території Херсонської області, але ми повинні розуміти, що пошуки тільки почалися, тому буде виявлено ще багато катівень та місць поховань», – зазначив Монастирський.

З тілами загиблих жителів Херсонщини працюють слідчі та експерти. Зокрема, проводить ексгумація тіл та фіксування воєнних злочинів Росії. Поліції вдалося виявити 11 місць позбавлення волі, де утримували мешканців області. Щонайменше, в чотирьох із них застосовували тортури до полонених.

Нагадаємо, у деокупованому Херсоні знайшли катівню російських загарбників. Під час стабілізаційних заходів у визволеному Херсоні правоохоронці виявили чергову катівню російських загарбників.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER