Окупанти перед відступом випустили усіх в’язнів з Херсонського СІЗО

Російські загарбники, залишаючи Херсон, намагалися не лише зруйнувати всю інфраструктуру міста, але й випустили на волю 400 в’язнів. Ув’язнені відбували покарання в Херсонському СІЗО за скоєні злочини

Про це в ефірі телемарафону розповів глава Нацполіції Ігор Клименко, передає Центр журналістських розслідувань.

Правоохоронцям вдалося впіймати й повернути до місць відбування покарань 166 в’язнів. Їх перевезли до СІЗО в Одеській та Миколаївській області. Решта втікачів ще перебувають на волі.

«Окупанти сприяли втечі ув'язнених з Херсонського слідчого ізолятора. Вже було здійснено низку оперативно-розшукових заходів і близько 70 цих представників так званого спецконтингенту силами правоохоронців вже передано представникам пенітенціарної служби», – розповіли в Нацполіції.

Наразі відомо, що російські загарбники випустили на волю 457 арештованих та ув’язнених, проте точна кількість ще встановлюється.

Нагадаємо, ворог залишає оборонні рубежі на лівому березі Дніпра. Російська війська відходять вглиб від лівого берега Дніпра та залишають раніше облаштовані оборонні рубежі.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER