Російські терористи знищили 50 тисяч квартир у Маріуполі

Місто Маріуполь Донецької області практично повністю зруйноване внаслідок жорстоких обстрілів окупантів. Окрім інфраструктури, величезних руйнувань зазнали житлові райони.

Про це повідомили у Маріупольській міській раді, передає Центр журналістських розслідувань.

Через російські обстріли повністю непридатні до проживання 914 багатоповерхових будинків, тобто понад 50 тисяч житлових квартир. Ці багатоповерхівки самі ж окупанти офіційно «приговорили» до демонтажу.

Проте, реальна ситуація в окупованому Маріуполі є значно гіршою.

«Окупанти перетворили Маріуполь на місто руїн. Вони продовжують це робити, щоб приховати свої воєнні злочини. Після деокупації Маріуполя ми відновимо місто, але в першу чергу це повинно бути за рахунок репарацій, які росія мусить сплачувати. Міжнародна спільнота повинна розробити дієві механізми стягнення грошей на відбудову України – на Маріуполь, який постраждав від російських обстрілів найбільше», – зазначив мері Маріуполя Вадим Бойченко.

Нагадаємо, в Маріуполь масово тікають окупанти та колаборанти з Херсона. В Маріуполі різко зросла кількість російських військових та легкових автомобілів на російських номерах з цивільними.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER