Стало відомо, коли повернуть воду до Миколаєва

Усі служби зараз працюють над тим, щоб в Миколаєві відновилося водопостачання. Ситуація не така складна, як здавалося спочатку.

Про це повідомив в Telegram міський голова Олександр Сєнкевич, передає Центр журналістських розслідувань.

Жителі Миколаєва отримають воду одразу після розмінування і ремонту водогону «Дніпро-Миколаїв», що знаходиться в Херсоні. Міський голова Миколаєва відвідав та оглянув станцію водозабору. За словами Сєнкевича, є проблеми з електрикою на станції.

«Щойно повернувся з Херсонської області, де оглядав місця пошкоджень рашистами під час окупації водогону Дніпро – Миколаїв. Таких місць декілька, зараз там працюють сапери, які розміновують усі прилеглі території. Лише за час мого перебування знайшли три міни. Після процесу розмінування наші служби "Водоканалу" заходитимуть туди й ремонтуватимуть трубу», – зазначив мер Миколаєва.

Варто додати, що місто втратило водопостачання ще у березні, оскільки окупанти перебили водогін Дніпро-Миколаїв.

Нагадаємо, через солону воду в Миколаєві буде набагато більше проривів труб. Прийдешній опалювальний сезон для Миколаївської області буде важким. Зокрема, через можливі пориви труб у Миколаєві, який вимушений  користуватися солоною водою з Дніпро-Бузького лиману.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER