В Офісі Президента озвучили наступну ціль після звільнення Херсону

Збройні Сили України не збираються зупиняти контрнаступ та продовжать звільняти захоплені території. Наступне просування української армії можливе у Мелітопольському районі Запорізької області.

Про це повідомив Олексій Арестович в ефірі Фейгін Live, передає Центр журналістських розслідувань.

За словами Арестовича, місцевість у Мелітополі значно відрізняється від Херсонщини, де досить складно проводити бойові дії. Російська сторона добре розуміє ці особливості, тому активно будує оборонні укріплення на півночі Криму.

«Мелітопольщина, Запорізька область дуже сильно відрізняється від Херсонської… — там набагато менше іригаційних споруд, які є перешкодою, і такий широкий привільний степ, по якому навіть поза дорогами можна дуже вправно просуватися і наступати дуже швидко. Швидше, ніж у Харківській області», – зазначив радник Офісу Президента.

Своєю чергою генерал Микола Маломуж вважає, що у 2023 році Росія продовжить захоплювати Донецьку область. Тому окупанти намагатимуться всіма силами утримати позиції в Запорізькій області.

Нагадаємо, переговори з Росією не актуальні після звільнення Херсону. Успіхи Збройних Сил України та звільнення окупованого Херсону унеможливлюють будь-які переговори з російською стороною.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER