Звільнення Миколаївщини: в деокупованій Снігурівці виявили катівню, облаштовану росіянами

На теритоії Снігурівки Миколаївської області знайдено катівню, де загарбники тримали цивільних і піддавали знущанням.

Про це повідомив офіцер Армії оборони Ізраїлю Ігаль Левін.

Так, за його словами, інтервенти практикували тортури над проукраїнськи налаштованими місцевими жителями, а приміщення виявили військові ЗСУ, коли звільнили населений пункт 10 листопада.

Інформацію про тортури оприлюднили також вночі 12 листопада в Telegram-каналі Оперативний ЗСУ.

"У населеному пункті Снігурівка на Миколаївщині, що був захоплений російськими військами до 10 листопада, коли його звільнили українські воїни, окупанти катували місцевих жителів. Там виявили катівню, де росіяни знущалися з українців", – йдеться в публікації.

Де саме розташовувалась ця кімната тортур і в якій будівлі – не уточнюється.

При цьому, за інформацією пресслужби Головного управління Національної поліції в Миколаївській області, російські солдати в Снігурівці "займались беззаконням та жахливими катуваннями" у зруйнованій будівлі відділу поліції.

"Попереду багато роботи – як по встановленню закону та притягнення кожного винного до відповідальності, так і до відбудови зруйнованих будівель!" – висловився начальник поліції Миколаївщини Сергій Шайхет.

Раніше повідомлялося, що Збройні сили України деокупували Снігурівку Миколаївської області та записали відповідне відео.

 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER