Фінансова допомога Україні: Бельгія через МВФ переказала майже п’ять мільйонів євро

У четвер, 10 листопада, Бельгія перерахувала Україні фінансову допомогу – грант на суму 4,96 млн євро. Сума надійшла на рахунок, спеціально створений та адміністрований Міжнародним валютним фондом.

Про це повідомила директор-розпорядник МВФ Крісталіна Георгієва.

Очільниця МВФ подякувала Бельгії і запевнила, що всі залучені кошти з використанням даного рахунку будуть спрямовуватися на підтримку фінансової стабільності України у формі грантів або кредитів.

"Дякую Бельгії за ваш грантовий внесок у розмірі 4,96 млн євро на адміністрований МВФ рахунок для України. Приємно бачити, що міжнародна спільнота продовжує об'єднуватися, щоб допомогти стабілізувати українську економіку", – зазначила Георгієва.

Нагадаємо, Європейський Союз до кінця року надасть Україні ще 3 млрд євро макрофінансової допомоги, що становитиме 6 млрд із запланованого пакету у 9 мільярдів євро, який призначений для забезпечення основних функцій державного управління.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER