У Луганській області окупанти посилили фільтраційні заходи – ОВА

На тимчасово захоплених територіях Луганської області російські загарбники посилюють фільтраційні заходи та шукають неблагонадійних навіть серед колаборантів.

Про це повідомляє Луганська обласна військова адміністрація.

Так, за даними ОВА, росіяни вивозять награбоване майно та викрадені автомобілі із Сєвєродонецька. 

"Забирають те, що залишилося. Мародерство відбувається під прикриттям представників так званих органів державної безпеки. У місті десятки тисяч квартир без господарів, які евакуювалися, чим і користуються окупанти", – йдеться в повідомленні.

Важкою є ситуація у Кремінній. Газ там є в половині міста – де розподільча система залишилася неушкодженою. У тих районах, де її росіяни зруйнували ще навесні, подачу блакитного палива ніхто не відновлював – минуло більше ніж півроку. Ліки можна придбати лише в одній аптеці, яка залишилася працювати. У продуктових магазинах, як і раніше, значні проблеми з асортиментом товарів.

"У деяких громадах Луганщини фільтраційні заходи лише посилюються. Зрадники шукають неблагонадійних вже навіть серед зрадників. Невеличкий Новопсков опинився під окупацією практично одразу. Втім, нещодавно в місцевій лікарні встановили відеокамери з можливістю запису аудіо, а співробітникам наказали вести невимушені бесіди з відвідувачами, щоб виявити неблагонадійних", – зауважили в ОВА.

Нагадаємо, в Луганській області контррозвідники викрили та затримали глибоко законспіровану шпигунку ФСБ.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER